UX тестване на споделена цена

11 март 2019, Коментари: 0, Автор: Ангелина Иванчева
Pубрики и теми: Клиенти и проекти

Тетсването с потребители подобрява бизнеса

Често клиентите ни искат да им разкажем повече за начина на работата, за резултатите от тестовете с потребители, които провеждаме, какви са резултатите, които постигат клиентите ни след прилагане на препоръките ни. Въпреки, че имаме толкова много опит, наблюдения и анализи, ние не можем да споделяме. В повечето случаи сме обещали да запазим в тайна (конфиденциалност) всичко, което сме разкрили от проучванията си. За да получим обратна връзка как работата ни влияе на услугите и бизнеса разчитаме на добрата воля и обратна връзка от клиентите. И има такива, които отделят време и споделят с нас, а това е безценно. Такъв е примерът с Tesy.bg с до 100% увеличение на посещенията и по-малък bounce rate.

Лукрат плаща 30% от тестването с потребители

Ето защо решихме да предложим услугата тестване с потребители с 30% отстъпка от цената, ако ползваме резултатите за маркетинг цели и промотиране на полезния резултат от услугата и анализите, които сме направили.

Лукрат ще плати 30% от преференциално UX тестване на всеки клиент, който си го поръча, срещу правото да разказваме за това, което сме научили в блога в рубрика Проекти и клиенти и в социалните ни мрежи. Този подход ще ни позволи да демонстрираме начина си на работа, като споделим част от видео-материалите от тестовете, а след време да се похвалим и с добрите резултати, които постигаме заедно с клиентите и бизнеса им, след прилагане на препоръките от анализа ни. Ще видите какво се случва в нашата UX лаборатория :-).

Разбира се, планираме да направим това по начин, който ще рекламира клиентите и бизнеса им по най-добрия начин пред аудиторията ни – като смели, иновативни и даващи шанс на потребителите да бъдат включени в процеса на развитие на продуктите и услугите, които се създават за тях. Мъдър и смел подход, за който според нас ще получите уважението и емпатията на клиентите си.

Колко ще струва?

  • 2310 лв. (вместо 3300 лв). за тестване на сайт на екрана на компютър.
  • 5110 лв. (вместо 7300 лв.) за тестване на мобилно приложение или сайт на екрана на мобилен телефон.
    Цената не включва ДДС и зависи от броя и вида на участниците, дълбочината на анализ и сложността на продукта ви.

Какво тестваме и какво плучавате?

Тестваме основните функционалности с 5 участника. Получавате доклад с резултати и видео и обсъждаме в рамките на работна среща.

UX лабораторията е отворена за вашите въпроси и поръчки

Ще се радваме да се запознаем в вашия проект или казус и да изготвим конкретна оферта.
Свържете се с нас на: 0886 45 56 23 Ангелина и 0885909357 Ирина или ни пишете на: office@lucrat.net

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *