Тренинг по ползваемост – отзиви от участниците

8 ноември 2010, Коментари: 0, Автор: Ангелина Иванчева
Pубрики и теми: Новини , Събития,

На 3 и 4 ноември беше 2-дневния тренинг на Лукрат „Как да правим сайтовете лесни за ползване“, в който участваха 13 човека. Спонсор на тренинга бяха ICN.bg, които дадоха подаръци на участниците. Тренингът мина през целия процес на правене на един сайт – от замисъла до пускането.

Водещите, Димитър Симов и Ирина Герджикова показаха методи и техники за осигуряване на ползваемост на сайтовете, а участниците ги упражняваха в практически ситуации.

Курсът завърши с конкурс, в който участниците ще се борят за голяма награда, осигурена от ICN.bg. Задачата им е да дадат препоръки за ползваемостта на сайта на ICN.bg. 

       

Още снимки от събитието може да видите в страницата на Лукрат във Facebook.

Ето и какви са впечатленията и препоръките на участниците в тренинга:

Хареса ми приятелската атмосфера, добре подредената програма, практическите обучения, възможността за открита дискусия с колеги от бранша. Мариан Найденов

Всичко беше супер 🙂 Научихме се на много неща, които ще приложеим веднага в практика! Ованес Ованесян

Понякога водещия разрешаваше прекалено дълго отклоняване от основните теми. Вмъкнете повече случаи от практиката си, тези които ни показахте бяха много добри и ми помогнаха да осмисля по-добре наученото от статичния материал. Мариан Найденов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.