UX услуги

Блиц aнализ – експертен преглед на сайт за 3 дни

26 май 2022

Бърз, експертен преглед на готов продукт или прототип на сайт, софтуер, приложение, чатбот. 10 конкретни препоръки за подобряване на UX (потребителското взаимодействие). Ползваемите продукти са по-лесни за ползване, пестят ресурси и носят повече печалба за бизнеса.

UX консултации онлайн

UX експерт преглежда и анализира готов продукт или прототип на сайт, софтуер приложение, чатбот, за 1.5 ч. в онлайн сесия. Получавате конкретни препоръки за подобряване на UX (потребителското взаимодействие). Ползваемите продукти са по-лесни за ползване, пестят ресурси и носят повече печалба за бизнеса.

UX тестове (usability test) с потребители

12 април 2021

Най-бързият и ефективен начин да се разбере какво трябва да се промени в сайта или приложението, за да се повиши ръста на поръчките, продажбите, регистрациите и печалбите онлайн.

Сравняване с конкуренцията

Сравняваме онлайн продукти на ваши конкуренти, за да разберем кои са добрите решения, които да заимствате, кои са проблемите, които да избегнете и кои са нишите за ваше конкурентно предимство.

Интуитивна структура, навигация и менюта

11 април 2021

Подреждаме продуктите и услугите във вашия сайт по удобен за потребителите начин. В резултат те се ориентират лесно и намират това, което търсят бързо.

Подбор на участници за UX тестове и проучвания

10 април 2021

Подбираме хора, по желани от вас критерии и взимаме съгласието им да участват във ваше UX тестване или друго проучване.

Проследяване на погледа (Eye tracking)

08 април 2021

Технология, коята ни показва какво привлича вниманието на потребителите и кое остава незабелязано в UX, маркетинг, рекламни и конкурентни проучвания.