Нови дати за тренинга Как да правим сайтовете лесни за ползване?

28 юли 2010, Коментари: 0, Автор: Ангелина Иванчева
Pубрики и теми: Новини , Събития,

На 3 и 4 ноември са новите дати за провеждане на обучението по ползваемост. Тренингът на Лукрат има за цел да даде практически умения за планиране и провеждане на работа по ползваемост. Провежда се в рамките на 2 дни и показва мястото на ползваемостта в целия процес на правене на един сайт от замисъла до пускането.

Подходящ е за ръководители на проекти и продукти, водещи на екипи, специалисти по осигуряване на качеството, дизайнери и програмисти. Всеки професионалист, желаещ да включи ползваемостта в работата на организацията, в която работи и в процеса на разработка на сайтове или софтуер.

Тренингът дава на участниците практически умения за планиране и провеждане на работа по ползваемост, така че след курса да могат да дефинират ползваемостта, както и да обсъждат проблеми и теми свързани с нея:

  • Да знаят как да включат ползваемост в разработката на софтуерен продукт или сайт;
  • Да разбират подходите и методите за осигуряване на ползваемост;
  • Да познават различни инструменти за проектиране и техники за тестване;
  • Да могат да приоритизират и планират дейности за осигуряване на ползваемостта на продукти и услуги;

Успешно завършилите курсисти получават сертификати от Лукрат, както и увереност, че знаят как да направят сайт по-практичен и по-удобен за потребителите си.
Вижте какво споделят някои от участниците в предишни тренинги:
„Информацията, която получих на този курс ще ми бъде от огромна полза в работата ми занапред.”

„Всичко ми хареса много. Ще спомена, че многото упражнения бяха много полезни и съм сигурна, че ако курсът беше предимно теория нямаше да науча толкова много. Благодаря ви!”

„Опознаването и проектирането с Axure. Практическото значение на ползваемостта. Забавните вметки и илюстрации на даден проблем, примерите от лекторите.”

„Практическите задачи и примери ми харесаха.”

„Хареса ми практическата насоченост, защото в упражненията всъщност виждаме как се прилага теорията.”
„Най-вече примерите, които се дават, както и упражненията.”

„Много добра организация. Полезни практически упражнения. Много професионално отношение от екипа на Лукрат.“

„Възможността за практически упражнения върху разглеждания материал. Цялостния формат. Преподаваните теми и инструменти. Харесва ми това, че ни давате инструменти и насоки, за да можем ние да се опитваме да правим проси проучвания и познания накъде да гледаме, когато разработваме проекти.“

„Всичко. Начинът на водене, материалите, непринуденото поведение.“

“Начинът на представяне на материала – диалоговата форма на общуване с участниците, достатъчно възможности за реални самостоятелни упражнения, което позволява да се придобие представа и за предимствата, и за недостатъците на методиките.”

“Най-много от всичко ми допадна това, че голяма част от курса премина в практическа работа. Така всеки можеше да види нещата в действие. Взаимодействието между участниците и приятелската обстановка е друго нещо което много ми хареса.”

„Останах приятно изненадана от курса. Добре организиран. Времето беше съобразено с повечето хора. Залата беше комфортна.”

“Хареса ми подхода, да се редуват чисто теоретична част с практични занимания. Хареса ми това, че беше подбрана и поднесена достатъчно важна, но не прекалено много информация. Имаше фокус върху полезни факти. Най-ефективна беше практическата част.”

„Хареса ми добре структурирания начин по който е поднесена информацията за целия процес.”

“Бих предпочела повече време за упражненията, както и да има следващ курс продължение на този.“

“Допадна ми и теоретичната и практическата част, както и разискването на въпросите с участниците, т.е. че реално те бяха карани да мислят.”

„Благодарности още веднъж за курса и организацията от страна на Лукрат! Колегите вече искат да прилагат на практика наученото (не се майтапя).”

 Запишете се сега за двудневен тренинг „Как да правим сайтовете лесни за ползване?” с 20 % отстъпка на цена от 300 лв!

Снимки от страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.